Loodus- ja tehnikamaja kutsub ringidesse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodus- ja tehnikamaj.
Pärnu loodus- ja tehnikamaj. Foto: Ants Liigus

Pärnu loodus- ja tehnikamaja kollektiivis alustavad sel kevadel tööd viis uut õpetajat, seetõttu avatakse mitu uut huviringi.

Raadio teel juhitavate mudelautode ringis selgub, missuguseid ägedaid mudeleid on Eestis ja mujal maailmas, kust saab neid osta, kuidas remontida ja kiiremaks muuta ja kiiresti sõita. Võetakse osa võistlustest, tutvutakse võistlusreeglite ja määrustikega.

Huviringis “Salapärane maa” tuleb juttu planeet Maa salapärasest ja väheuuritud siseehitusest, minevikus elanud loomadest ja taimedest ning nende fossiilidest, looduskatastroofidest.

Koolieelikuid oodatakse “Särasilmsete uurijate” ringi avastama ümbritsevat loodust. Õppimine toimub mängides, katsetades ja uurides eesti keeles, loomade ja taimede nimetused ning lühidialoogid õpitakse selgeks inglise keeleski. Õppimise põnevamaks muutmisel kasutatakse pilte, videoid, filme, nukke, maske, jalutatakse looduses.

Veel alustavad tööd joonestamisring gümnaasiumiõpilastele alates 17. eluaastast ja metallehistöö ring õpilastele alates 11. eluaastast.

Arvutiring põhikooliealistele on mõeldud nii algajatele kui rohkem kogenud arvutisõpradele.

2.–9. klassi õpilastele mõeldud foto- ja multimeediaringis õpitakse fotosid töötlema, pilte ja videoid veebis jagama. Proovitakse teha joonisfilmi.

Lisainfot leiab loodus- ja tehnikamaja kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles