Waf Dance üllatab suurejoonelise show ’ga

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Waf Dance tähistab juubelit kontserdiga Endlas.
Waf Dance tähistab juubelit kontserdiga Endlas. Foto: Urmas Luik

Laupäeva õhtul on Pärnu Endlas Waf Dance’i endiste ja praeguste tantsijate, õpetajate ja kuulsate külaliste osavõtul suurejooneline show-programm.

Tantsukooli Waf Dance direktori Meeli Pärna jutu järgi tähistab tantsukool selle etendusega oma kümnendat tegutsemisaastat.

Kontsert toimub kolmes osas.

Esimeses osas tulevad esitamisele huvitavad tantsud läbi kümne aasta. Teises saab näha fragmente nende aastate jooksul valminud kümnest tantsuetendusest, kus teeb kaasa „Superstaari“ saates ennast kuulsaks laulnud Rosanna Lints, kes on muuseas tantsukooli Waf Dance endine õpilane.

Kolmandana tuuakse rahva ette eriprojekt „Vampiiride tants“, mis valmis juba 2006. aastal show-tantsu maailmameistrivõistlusteks Saksamaal. Nüüd on see taastatud ja Eestis näeb seda esimest korda.

Meeli Pärna sõnade järgi kõlab „Vampiiride tantsus“ kasutatav muusika elavas esituses. Näiteks Sarah’ osas astub üles Eestis selle rolli kuulsaks laulnud Nele-Liis Vaiksoo, tudeng Alfredit kehastab Mikk Saar, krahv Draculat ehk Earl of Krolockit Bert Pringi ja külanaist Magdat Kaire Vilgats. Samu rolle esitavad paralleelselt lauljatega laval tantsijad. Sarah’t tantsib Marleen Alttoa, Alfredit Kasper Koodi, Earl of Krolockit Jass Reilent ja Magdat Meeli Pärna.

Kaasa teeb Waf-koor Tallinnast, kus Meeli Pärna jutu järgi on samuti suurepärased tantsijad.

Pärnu tantsukooli Waf Dance lõid 2002. aasta kevadel Villiko Kruuse, Kaido Lüll, Edda Lüll, Marko Sassjan ja Meeli Pärna. Nime WAF autor on Nele-Liis Vaiksoo ja see pärineb noorte muusikakollektiivilt Family.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles