Sadam lõpetas kurva seeria 41punktise võiduga ja saatis põhimehe koju

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnakad tundsid poolteise kuu järel võidurõõmu.
Pärnakad tundsid poolteise kuu järel võidurõõmu. Foto: Arko Kask/Pärnu Sadam

Pärnu Sadama korvpallimeeskond teenis seitsme kaotuse järel võidu, kui alistas kodusaalis Eesti-Läti ühisliiga viimase ehk Tallinna Kalev/SNABBi 104:63.

Pärnakad tegid sotid selgeks juba avaveerandiga, mille võitsid 31:12. Poolajaks säras tablool 53:29 ja kolmanda veerandi järel 83:50.

415 pealtvaataja ees kerkis üleplatsimeheks Sadama keskmängija Menno Dijkstra, kes kogus 25 minutiga 23 silma. Kahekohalise punktisummani jõudsid veel Saimon Sutt (17), Troy Barnies (13), Robert Valge (13), Sverre Aav (11) ja Vadym Kozak (11). Siim-Markus Post jagas nelja punkti kõrvale koguni 14 resultatiivset söötu. Kalevi parimana viskas Mario Paiste 12 silma.

Mario Kegler toodi Pärnu liidriks, aga seda omadust fännid ei näinud. Viimases matšis kogus ta kuue minutiga kolm punkti.
Mario Kegler toodi Pärnu liidriks, aga seda omadust fännid ei näinud. Viimases matšis kogus ta kuue minutiga kolm punkti. Foto: Eero Vabamägi

Pärnul on nüüd kuus võitu ja kümme kaotust, mis annab 16 satsi seas 11. koha. Sõelmängude positsioonist jäädakse enam kui nelja võidu kaugusele. Väike Kalev (2-14) kaotas 14. matši järjest ja kuulub tabeli põhja. Pärnakate järgmine mäng tuleb 13. jaanuaril kodusaalis Riia VEFiga.

Sadam teatas pärast võidumängu, et lõpetas lepingu Mario Kegleriga. Mihkel Kirvese asendajaks toodud kahemeetrine ameeriklane kogus 15 mänguga keskmiselt 21 minutit, 7,9 punkti ja 6,7 lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles