Gert Kullamäe tahtis ameti maha panna, aga Sadama kossutiimi juht ei lubanud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Korvpallitiimi juhi Johan Kärbi arvates pole mõtet poole hooaja pealt peatreenerit vahetada.
Korvpallitiimi juhi Johan Kärbi arvates pole mõtet poole hooaja pealt peatreenerit vahetada. Foto: Tairo Lutter

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juht Johan Kärp istub võistlustel alati vahetusmeeste pingil. Ometi polnud emotsionaalset eestvedajat kuskil kätega vehkimas näha, kui pärnakad panid väikse Kalevi vastu punkti seitsmemängulisele kaotuste jadale. Mis juhtus?

"Olin ja olen siiani Norras puhkusel, lastega suusatamas. Kui suvi läbi, tuleb 24/7 tööd rügada, siis lõpuks hakkab juhe vaikselt seinast välja tulema – pidin aja maha võtma, lihtsalt ei suutnud enam," raporteeris Kärp teisipäeva õhtul fjordide maalt.

Mõistagi vaatas mänedžer 104:63 lõppenud võidumängu, sedapuhku siis veebi vahendusel. Ehkki kalevlased ongi teistest satsidest nõks nõrgemad, pakkus suur võit siiski tiimi juhi hingele palsamit ja lubas jõululauda istuda rõõmsamal meelel.

"Eriliselt tegi rõõmu see, et hakkasime lõpuks sisse viskama! Tänavu on just viskeprotsent ja lauapallid meie nõrgad kohad. Jubedad lausa," avaldas eestvedaja, kes nii pikka, seitsmemängulist kaotusseeriat, oma "valitsemisaja" jooksul ehk alates 2017. aastast ei mäletanudki. "Raskeid perioode on ikka olnud, tihti sügisel ja enne jõule. Praegugi on déjà-vu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles