FOTOD Siinsed vutiklubid tõid aastalõputurniirilt neli karikat

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vändra naised panid rahvaliiga turniiri kinni.
Vändra naised panid rahvaliiga turniiri kinni. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Tallinnas Kalevi spordihallis toimus 27. korda jalgpalli aastalõputurniir.

Kahe nädala jooksul käisid poortidega ümbritsetud vutiplatsil oskusi näitamas nii noored, madalamate liigade mees- ja naiskonnad, rahvaliigade võistkonnad, kõrgemate liigade klubid, fännid, seeniorid ja ettevõtted. Küll jäeti teist aastat järjest ära meistriliiga meeskondade mõõduvõtt.

Otsa tegid lahti seeniorid, kus kuue meeskonna konkurentsis oli kõrges mängus sees Pärnu KEK ja Kalakombinaat/MEK Noored. Kõik tiimid mängisid omavahel korra läbi: suvepealinlased teenisid kolm võitu, viigi ja alistusid vaid tšempionidele ehk FC Lantana 98-le. Hõbeda pälvinud pärnumaalaste suurim väravakütt oli nelja tabamusega Ranet Lepik, Oleg Mjasojedov sahistas võrku kolmel korral.

Pärnu seeniorid saavutasid teise koha.
Pärnu seeniorid saavutasid teise koha. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Meeste rahvaliiga B-turniiril purjetasid alagrupist täiseduga poolfinaali Tori Põrgulised, kes jäid seal 0:2 alla turniiri võitnud Gegenpressile. Torilased suutsid end pronksimatšiks koguda, kui FCS Must alistati 3:1. Turniiri parim väravalööja oli Tori vutitiimi esindaja Paul Tšeblukov, kes saatis palli vastaste võrku viiel korral.

Torilaste karika tõstis õhku turniiri parim väravakütt Paul Tšeblukov.
Torilaste karika tõstis õhku turniiri parim väravakütt Paul Tšeblukov. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Naiste rahvaliiga mõõduvõtul jõudsid kaheksa satsi seas medalimängudele kaks Pärnumaa satsi. Poolfinaalis läksid Vändra Vapruse ja Pärnu Vapruse naised omavahel vastamisi: kindla võidu teenisid vändralased, kes lõid suvepealinlaste võrku kolm vastuseta palli. Vändra edulugu jätkus finaalis, kui Marike Mangussoni tabamusest alistati 1:0 Läänemaa JK. Pärnakadki lõpetasid turniiri rõõmsal meelel, kui pronksimatšis teeniti Tiina Hodakovi ja Karoliine Maalinna täpsetest löökidest 2:0 võit. Turniiri suurim väravakütt oli Mangusson nelja tabamusega ja parima väravavahina tunnustati võitjate puurivahti Cätlin Pärnalat.

Pärnu Vapruse naiskond oli rahvaliigas kolmas.
Pärnu Vapruse naiskond oli rahvaliigas kolmas. Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Enne aasta lõppu teevad legendaarsel mõõduvõtul oma etteaste veel Vändra Vapruse teise liiga mehed ning Pärnu Vapruse ja Viljandi Tuleviku ühisnaiskonna meistriliigatiim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles