Lugeja küsib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Kuuldavasti hakkab Pärnu linnaviletsus rahva raha eest välja andma venekeelset ja -meelset ajalehte, kuid suvepealinnas elab ka väga paljude teiste rahvuste esindajaid, nagu soomlased, ukrainlased, sakslased, rootslased ja välismaalased. Miks neile ajalehte välja ei anta? Kas nemad polegi siis väärt oma keeles infot saama?” küsib Maimu Esperanto Raeküla lõpust.


Perroon vastab


Dear Mrs Maimu Esperanto from Raekula! We know that problem very well and from now on will Parnu Perroon publish weekly news for other ethnic groups who live in Parnu.



We will publish news in english because that is the only language, that we can speak litley in Perroon. But we will give our best, to do make people happy. We appologize also for some grammatical mistakes, because Parnu city government doesent want to pay for our translation service.




Kallis Maimu Esperanto Raekülast! Teie kirjeldatud probleem on meile väga hästi teada ja sellepärast hakkab Pärnu Perroon avaldama iganädalaselt uudiseid, mis on mõeldud teistele Pärnus elavatele rahvusgruppidele.



Teeme seda inglise keeles, sest see on ainus keel, mida me Perrooni toimetuses natukene oskame. Aga anname endast parima, et muuta inimesed õnnelikuks. Vabandame juba ette kirjavigade pärast, sest Pärnu linnaviletsus ei olnud nõus meile tõlketeenust kinni maksma.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles