Kommentaar: Ma ei ole vanemate tulevik!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täiega normaalne! Saate aru siis! Tsekkasin netist, et mingid noored seal kobisevad midagi, et neil pole midagi teha, eks.


Nuh täiega normaalne jutt tegelikult, sest see on ikka täiega õudne, kuidas täiskasvanud minusuguseid noori ahistavad. Mingi kluppi ei lasta sisse, poest ei saa veini osta ja üleüldse tohib öösel ainult koos issiga väljas käia. On see siis normaalne vä?



Ülikõva mudugi! Logish, et ma siis hängin kuskil portas või tšillin teed kuskil. Kuidagi peab ju elama, eks. Ega ma mingi topis ole, et sitsin päeval nagu tropp koolis ja õhtul mune veel kodus diivanil. Normaalne, eks, nagu ma ei tahaks elada!



Ja tegelikult on kõige suurem probleem ikkagi vanematega. Noh, ma saan aru, kui Pärnus on mingi selline tropp linnapea, et ei luba noortel öösel väljas olla. Ma siis võiks ju sõita näiteks Saaremaale või Tallinna või mõnda muusse täiega cool’i kohta, kus niimoodi noori ei ahistata.



Aga on see siis võimalik või? Saate aru, kui ma küsisin issilt pappi, et läheks Viljandisse hängima mõneks päevaks, arvate, et ta siis andis vä? Mingi normaalne muidugi, eks. Et lapsed on nagu vanemate tulevik, aga vanemad peedistavad oma lapsi kogu aeg nii, kuidas saavad. Nagu me polekski inimesed! Nagu me ei tahakski elada!



Mina arvan, et mina küll oma vanemate tulevik ei ole. Kui sul on ikka nii tropid mullad kodus, kes ei luba sul isegi Viljandis hängida, pole mulle selliseid vajagi. Lasen mõnel ilusal mehel omale hoopis poest siidrit ja veini osta. Probleem on ainult siis, kui parasjagu pole ühtki ilusat meest kuskilt võtta ja on ainult koledad. Siis polegi kedagi, kes ostaks.



Aga ülikõva! Saate arus siis! Ma olen juba 17aastane, täiega pandav tibi, aga mind koheldakse igal pool nagu mingit kutsikat, kes peab kogu aeg ketis olema! On see siis normaalne või?



Ma ei tea, kui selline üleüldine metsik ahistamine kohe ei lõpe, põgenen siit esimesel võimalusel minema! Las kõik mullad siis põevad, et nad elavad mingis mõttetus penskarite linnas.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles