Galerii Uue ajaraamatu sündi panustasid sajad Pärnumaa lapsed

Copy

Ligemale 400 Pärnumaa last osales Pärnu Postimehe joonistusvõistlusel “Mina märkan!”, mille parematest töödest on nüüd trükitud 2024. aasta kalender.

Kalendri sünnile aitasid kaasa tosin kohalikku ettevõtet ja nende esindajad mõtlesid välja ka meeleolukad joonistusteemad, näiteks “Vastlaliug kuklimäelt” ja “Angerja suvepuhkus”.

Reedel jagati kalendrisse valitud joonistuste autoritele ja nende juhendajatele aukirjad, anti üle kingitused ning söödi šokolaadikringlit.

Pärnu Postimehe peatoimetaja Siiri Erala ütles tänuüritusel, et kalender on välja saadetud tuhandetesse kodudesse Pärnumaal ja see on toonud inimestele rõõmu. “Kui järgmisel korral pliiatsi kätte võtate, siis mõelge, et see on nagu võlukepp, millega teie saate inimesi rõõmsaks teha,” kõneles Erala väikestele kunstnikele.

Ettevalmistused konkursiks ja ühtlasi kalendri väljaandmiseks algasid juba mullu juulis ning Pärnu Postimehe reklaamiosakonna töötajatest koosnev korraldustiim peab praegu plaane 2025. aasta ajaraamatu tegemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles