Raavo Raadik Kas lagumajade Bermuda kolmnurk? (1)

, uussintlane
Copy
Pühavaimu 17, Pulsi õlletehas on vahepal hakanud sedavõrd lagunema, et telliskivid pudenesid mullu kõnniteele.
Pühavaimu 17, Pulsi õlletehas on vahepal hakanud sedavõrd lagunema, et telliskivid pudenesid mullu kõnniteele. Foto: Urmas Luik

Tuleb ainult kiita ajakirjanik Annika Auväärti, kelle südametunnistus ei lubanud Martensi väljaku äärde jäävast ja Lai 10 igavesest ehitusest mööda vaadata ning võttis hoone arendaja OÜ Moris Consultingu juhi Viljo Vetiku ajalehes hurjutada (vt “Poolik ehitis Pärnu südalinnas ootab paremaid aegu”, PP 29.12).

On fakt, et niigi raskel ajal käib Läänemere äärde jäävate kuurortlinnade vahel kundede pärast tõsine võitlus, mille üks relvi on linna heakord. Ja keskväljakul aastaid asuv hädapärase võrkaiaga piiratud ehitustander ei räägi siin just suvepealinna kasuks.

Teisest küljest on tore, et linnavalitsus on mõistnud linnadevahelise konkurentsi pinget ja kavandab Supeluse tänava rekonstrueerimist. Arvatavalt rõõmustab valmimisel uue kuue saav uulits nii turisti kui pärnaka silma ning võistluses külaliste pärast poetab see Pärnu ettevõtjaile äkki mõne trumpässagi varrukasse. Kui vaid poleks asjaolusid, mis trumpässa kiirelt ärtu kuueks muudavad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles