Vapruse vutimehed ootavad elevusega uut hooaega

Copy
Vapruse vutimehed ei pea enne trenni enam taevasse vaatama: uues jalgpallihallis on harjutustingimused väga head.
Vapruse vutimehed ei pea enne trenni enam taevasse vaatama: uues jalgpallihallis on harjutustingimused väga head. Foto: Mailiis Ollino

Kui Pärnu Vapruse vutimeeskonna eelmise hooaja tugitalad Kevin Kauber ja Kevin Aloe nädalapäevade jagu kestnud hooaja ettevalmistusperioodil uues jalgpallihallis paarikümne meetri pikkuse spurdi harjutusel joone taga asendi sisse võtavad, on nende pilk sama keskendunud kui Usain Boltil, kes läheb püstitama 100 meetri jooksu maailmarekordit.

Abitreener Henri Rüütli märguande peale annavad nad jalgadele valu, tiimikaaslased paarikaupa nende järel. Kõik on sama keskendunud, nagu iga lõigujooksuga tuleks rekord purustada.

Kauber kinnitas, et Pärnu kõige kõvema jalgpallimeeskonna mängijate isu on pärast detsembrikuist puhkust suur ja kõik teevad trenni suure innuga. Viilida ei ürita keegi. “Kuna meeskond on sama mis mullugi, on kõigil hea meel trennis tagasi olla. Peale puhkust on tööisu suur,” seletas Kauber. “Tingimused on ju suurepärased. Lust on teha soojas ja puhta väljaku peal trenni.”

Sellist luksust pole suvepealinnas varem olnud. Talviti on olnud võimalik treenida õues kunstmurul, aga külmaga on väljakud kippunud jäätuma.

Vapruse peatreener Igor Prinski tunnistas, et uues jalgpallihallis on trenni teha lausa lust. “Rõõm on suur, arvestades ilma,” märkis meeskonna juhendaja, kelle jutu järgi on varasemate aastatega võrreldes treeningutingimused kui öö ja päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles