Pärnakad näitasid Tartu uusaastaturniiril head mängu

Pärnu Postimees
Copy
Ivar Maasik ja Karl-Markus Pruul hoidsid Tartu uusaastaturniiril Pärnu lippu kõrgel. Foto on illustreeriv.
Ivar Maasik ja Karl-Markus Pruul hoidsid Tartu uusaastaturniiril Pärnu lippu kõrgel. Foto on illustreeriv. Foto: Pärnu Postimees

Pärnu bridžiklubi liikmed Ivar Maasik ja Karl-Markus Pruul teenisid Tartus uusaastaturniiril võistkondade mõõduvõtmisel teise koha ning olid paaride konkurentsis kuuendad.

Maasik ja Pruul mängisid võistkondlikul turniiril koos lätlaste Ilze Andersone ja Janis Neimanisega, teenides seitsmes matšis neli võitu ning lõpptulemuseks kirjutati protokolli 85,13 punkti. See oli 0,24 silma enam kui võistkonnal Upod (Tõnno Vähk, Raigo Luhaorg, Jasper Vähk, Albert Pedmanson). Võistkondliku turniiri võitis 101,26 punktiga Project o‘L, mille koosseisu kuulusid Oliver Loper, Aivar Tihane, Meelis Kuldkepp ja Tiit Hendrik Piibeleht.

Võistkondade mõõduvõtmisel mängis 14 tiimi kaheksa jaotusega matše.

Paaride turniiril, kus mängiti 48 jaotust maksimumtulemusele, kogusid Maasik-Pruul 57,94protsendise tulemusega kuuenda koha.

Paaride võistluses saavutas 60,55 protsendiga esikoha Läti duo Egons Lavendelis ja Martins Lorencs. Teiseks tulnud Jüri Aava ja Vahur Kurigi tulemuseks märgiti 59,96 protsenti. Kolmanda koha pälvis 59,06 protsendiga parim juunioride tandem Jasper Vähk ja Albert Pedmanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles