SUUR PILDIGALERII Tähesäral kuulutati Pärnumaa parimateks sportlasteks Kristin Tattar ja Kevin Saar

Copy

Pärnumaa sportlaste koorekiht kogunes MUM Cafesse, et kõlistada pokaale, mekkida maitsvaid roogi ja vaadata tagasi 2023. spordiaastale. Tähesära auhinnagalal tunnustati silmapaistvamaid sportlasi, treenereid, võistkondi, klubisid ja sündmusi kokku 25 kategoorias.

Autasusid jagasid nii Pärnumaa spordiliit kui Pärnu linn. Galaõhtul riisus koore maailma parim kettagolfar Kristin Tattar: 31aastasele kettavõlurile omistati Pärnumaa ja Pärnu linna aasta naissportlase tiitel ja aasta sporditeo autasu teise MM-kulla eest.

Peale selle pälvis mullu suurvõistlustel puhta töö teinud Tattar Eesti kultuurkapitali Pärnumaa eksperdigrupi välja pandud sporditegija aastapreemia. Kultuurkapitali elutööpreemiaga tunnustati Rein Taaramäe, Tanel Kangerti ja veel paljude jalgratturite treenerit, legendaarset Vändra meest Erich Pernerit. Kulka spordisündmuse aastapreemia läks Pärnumaa spordiliidule võidupüha maratoni korraldamise eest.

Maakonna ja Pärnu linna parimaks meessportlaseks valiti Pärnu motoklubi quadracer Kevin Saar, kes tegi Ameerikas maailma kõvimas ehk ATV National Championshipi sarjas ajalugu, tõustes esimese mitteameeriklasena ühel etapil pjedestaalile, saavutades kolmanda koha. Sarja kokkuvõttes oli 23aastane pärnakas üheksas ja teenis hooaja uustulnuka tiitli. Viiekordne Euroopa meister ei saanud auhinda vastu võtma tulla, sest valmistub hooajaks Ameerikas. Küll läkitas Saar peolistele videotervituse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles