Võrkpallurid otsivad ühte jalga ja võtaks pronksid juba vastu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Järgmised mängud tulevad 27. ja 28. jaanuaril, kui külla sõidetakse Riia tehnikaülikoolile ja Daugavpilsile. Need on tabeliseisu ja sõelmängude asetust silmas pidades olulised matšid.
Järgmised mängud tulevad 27. ja 28. jaanuaril, kui külla sõidetakse Riia tehnikaülikoolile ja Daugavpilsile. Need on tabeliseisu ja sõelmängude asetust silmas pidades olulised matšid. Foto: Mailiis Ollino

Balti liigas on kolmest ringist kaks läbi ja Pärnu võrkpalliklubi paikneb kaheksa meeskonna konkurentsis viiendal kohal.

Teisipäevases hommikuses trennis harjutas spordihallis kümme vollekat: hüppeid ei tehtud, vaid lihviti tehnikat. Ehkki nimekirjas on mehi rohkem, ütles peatreener Toomas Jasmin, et 10–11 pallurit ühel treeningul ongi tavaline taks.

Kuskil polnud näha selleks hooajaks põhisidemängijaks toodud Kārlis Abelītist, kes novembris vigastas puusaliigest. Selgus, et 20aastane lätlane on tiimist lahkunud ja juba üles antud Daugavpilsi meeskonda.

Kus on üks jalg?

Lõviosa põhiturniirist seljataga – kuidas hindab loots viiendat positsiooni?

"Saaks paremini, aga midagi hullu pole," nentis Jasmin, kelle sats on 14 mängust võitnud viis. "Põhiturniir näitab, et Tallinn ja Tartu on ikka teistest pisut kõvemad. Meie maksimaalne ja reaalne koht oleks kolmas. Paar näotut mängu on sisse tulnud, mis jäävad kripeldama."

Kui sügisel punt kokku tuli, oli Pärnu võrkpalliklubi hoopis teist nägu. Abelītis tõstis ja Toms Švans kõmmutas palle maha diagonaalründajana. Oktoobris liitus koondislane Renee Teppan ja Švans nihutati uuesti temposse. Siis tuli Abelītise vigastus ja lätlase asemel toodi sidemängijaks 26aastane ukrainlane Vitalii Parkhomenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles