Algab mononäidendite võistlus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel "Monomaffial" näidendiga "Nisa" peapreemia pälvinud Katariina Unt sai sama näidendi eest parima naisnäitleja tiitli.
Eelmisel "Monomaffial" näidendiga "Nisa" peapreemia pälvinud Katariina Unt sai sama näidendi eest parima naisnäitleja tiitli. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti teatri agentuur koostöös Pärnu teatrifestivaliga „Monomaffia“ kuulutab välja mononäidendite võistluse.
 

Võistlusele oodatakse algupäraseid mononäidendeid nii alustavatelt kui kogenud näitekirjanikelt, dramaturgidelt, kirjanikelt, teatripraktikutelt ja -huvilistelt.

Võistlusele on oodatud algupärased mononäidendid. Märgusõnaga varustatud võistlustööd tuleb esitada viies eksemplaris masina- või arvutikirjas ja soovitavalt ka ühel elektroonilisel infokandjal. Lisada suletud ümbrik autori nime ja kontaktandmetega. Võistlustööd ei tohi olla avaldatud ega lavastatud enne 2012. aasta 1. novembrit.

Võistlustööde esitamise tähtaeg on 1. juuli ja need tuleb saata aadressil SA Eesti Teatri Agentuur, Narva mnt 1, 10503 Tallinn, PK 70 Tallinna Postkontor.

Töid hindab viieliikmeline teatriprofessionaalidest koosnev žürii. Võistluse auhinnafond on 3000 eurot ja võitjad kuulutatakse välja Pärnus 16.-18. augustil toimuval rahvusvahelisel teatrifestivalil „Monomaffia“.

Mononäidendite võistlust korraldatakse esimest korda ja idee pärineb näitleja Indrek Taalmaalt.

Lisainfot leiab Eesti teatri agentuuri koduleheküljelt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles