Kolumn Spikker volinikule ehk Vastuseid linnakodanikule (1)

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Linnavolikogu istungitel kostab aeg-ajalt kummalisi küsimusi, mis panevad kulmu kergitama.
Linnavolikogu istungitel kostab aeg-ajalt kummalisi küsimusi, mis panevad kulmu kergitama. Foto: Urmas Luik

Eelmisel nädalal Pärnu linnavolikogu istungil pöördus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna volinik Robert Kiviselg linnapea Romek Kosenkraniuse poole arupärimisega, millal võetakse maha Keskväljaku kuusk ja korjatakse linnast jõuluehted. Oma küsimusele saab ta vastuse järgmisel, veebruariistungil.

Kui linnavolinik Kiviselg vaevunuks linna dokumendiregistris avalikke dokumente sirvima, leidnuks ta vastuse. Etteruttavalt võin Kosenkraniuse asemel vastata, et jaanuari lõpuks on need linnapildist kadunud.

See on vaid üks näide veidi kummalistest küsimustest volikogu saalis. Läinud aasta novembri istungil, kui ilmateenistuse andmetel oli õues vaevu kaks kraadi külma, päris linnavolinik opositsiooni kuuluva Keskerakonna esindaja Jüri Kirss abilinnapea Irina Talvistelt (Reformierakond), millal saab Mai kooli tagusel tritsuplatsil ometi uisutada. Kirsi väitel olla paljud linnakodanikud tema käest selle kohta küsinud. Samal ajal lõkerdas Kirsi erakonnakaaslane Andrei Korobeinik naerda. Ja olgu öeldud, et päev varem näitas kraadiklaas pea kaht soojakraadi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles