Pärnakad korraldavad vabariigi aastapäeval vanas rannakinos pungifestivali

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Kristjan Reiland, Raigo Piile, Stella Laur ja Mairi Liivak valmistuvad kuursaalis kunagise rannakino ruumides esimeseks Punktuuri nime kandvaks pungifestivaliks.
Kristjan Reiland, Raigo Piile, Stella Laur ja Mairi Liivak valmistuvad kuursaalis kunagise rannakino ruumides esimeseks Punktuuri nime kandvaks pungifestivaliks. Foto: Urmas Luik

Ühest läinud suve lõpus baari Ulme leti taga lendu lastud repliigist haaras kinni neli pärnakat, kes korraldavadki nüüd Eesti Vabariigi aastapäeval kodulinnas esimese Punktuuri nime kandva pungifestivali.

“Me just naersime: on vist väga tabav öelda, et teadsime ette, et president ei kutsu kõiki (riigikogu liikmeid) oma vastuvõtule. Tegime alternatiivse peo, prouad saavad ikka oma kleidid ära kasutada,” kõneles Mairi Liivak. Pungifestivali korraldustiimi kuuluvad veel Kristjan Reiland, Stella Laur ja Raigo Piile.

“Leti taga istus üks Kristjan, kes hakkas kurtma, et Pärnus on liiga vähe pungiüritusi ja pungifestivali ei ole. Koos minuga töötab baar Ulmes Stella, kes ütles: “Kuule, Kristjan, mis sa virised, teeme ära!” Sellest jutuajamisest hakkas kogu asi pihta. Oleme linnalt ja kultuurkapitalilt ka toetust saanud ja jõudnud nüüd niikaugele, et toimub Pärnu esimene pungifestival,” kinnitas Liivak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles