Galerii Noored laskurid olid Eesti esivõistlustel paremate seas

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Laupäeval Sürgavere spordihoones Eesti juunioride õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel panid end Eesti paremiku kõrval proovile kohalikud laskurid.
Laupäeval Sürgavere spordihoones Eesti juunioride õhkrelvadest laskmise meistrivõistlustel panid end Eesti paremiku kõrval proovile kohalikud laskurid. Foto: Elmo Riig

Viljandimaal Sürgaveres Eesti juunioride meistrivõistlustel õhkrelvast laskmises teenisid pärnakad õhupüssist laskmisel kõiki värvi medaleid.

Meesjuunioride õhupüssiharjutuses, kus kümne meetri pealt tehti 60 lasku, sai Pärnumaa laskurklubi liige Markus Minn 602,3 silmaga hõbemedali ja tema klubikaaslane Silver Juksaar oli 601,5 silmaga kolmas. Selle ala meistritiitli pälvis Ülenurme gümnaasiumi spordiklubi esindaja Karel Udras, kes lasi 608,5 silma. Selles harjutuses võistles 26 osalejat.

Sama ala võistkondlikus arvestuses olid Pärnumaa noored võidumehed. Minni, Juksaare ja Kennet Kalda soorituse kogusumma oli 1775,7 silma, mis oli 18 võrra parem kui Ülenurme noormeestel. Võistkondliku pronksi teenis Narva klubi trio, kelle resultaadina läks kirja 1713 silma.

Naisjuunioride võistlusel oli parim pärnakas Marta Pauliine Mihkelson, kes teenis 601,2 silmaga 27 konkurendi seas 11. koha. Võistkondlikus arvestuses said Pärnumaa laskurklubi esindajad viienda koha.

Pärnakate treener Toomas Juksaar ütles, et poisid on kõvasti harjutanud ja medalitele jõudmine on tubli töö tulemus.

Treener märkis, et tema hoolealused saavad juunioride ehk kuni 21aastaste arvestuses veel aastaid suuremate tiirudega keskuste konkurente kollitada, sest Juksaar ja Kalda on veel 15aastased ja Minn 13aastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles