Video Mihkel Raua uskumatud lood: keks üle Lennarti ja koostöö seksikoolitajaga

Copy
Ehkki Mihkel Raua sulest on ilmunud nii mõnigi raamat, ei pea ta end kirjanikuks, vaid kirjutajaks. Selle kõrval on ta laulja, kitarrist, ekspoliitik ja ajakirjanik.
Ehkki Mihkel Raua sulest on ilmunud nii mõnigi raamat, ei pea ta end kirjanikuks, vaid kirjutajaks. Selle kõrval on ta laulja, kitarrist, ekspoliitik ja ajakirjanik. Foto: Mailiis Ollino

Ikka on nii, et põnevamad jutud räägitakse viimasena, nii juhtus ka eesti kirjanduse päeval Koidula muuseumis, kui rahva ette astus vastne pärnakas Mihkel Raud.

Ja et kogu tähelepanu tema viimasele, novembris ilmunud ja Epp Kärsiniga kahasse kirjutatud delikaatsevõitu raamatule “Ennast raiskame võõrastes voodites” ei koonduks, võttis külaline vuristades ette kõik oma kümmekond trükiteost, pikkides vahele amüsantseid noppeid lapsepõlvest. Seda tegi ta väidetavalt tühja kõhuga, sest täis kõht tekitavat temas mõttelaiskust. Eriti nisutooted.

Kui lõpuks rahvale sõna anti, tuli ära kõiki erutav küsimuski, et kus Mihkel nüüd ka elab? Kuulnud, et Kalamehe tänaval surnuaia Selveri läheduses, järgnes kohe: “Miks?”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles