Eesti jalgpallilegend krooniti kindlalt Pärnumaa suusameistriks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Raio Piiroja võidutses üle 40aastaste meeste konkurentsis. 
Raio Piiroja võidutses üle 40aastaste meeste konkurentsis. Foto: Postimees/Sille Annuk

Pärnumaa meistrivõistlused murdmaasuusatamises meelitasid Jõulumäele 56 lumel liuglejat.

Kavas olid klassikatehnika ühisstardid: mehed läbisid viis, naised ja noored 2,5 ning lapsed 0,9 kilomeetrit.

Meesteklassis hõivasid pjedestaali Jõulu suusaklubi liikmed: 12 minuti ja üheksa sekundilise pingutuse järel tuiskas esimesena üle lõpujoone Taavi Valter Taveter, kes edestas Juss Leinerit (+3,0) ja Mikk Jakobsoni (+46,2).

Üle 40aastaste meeste jõuproovil pani oma paremuse kindlalt maksma kunagine vutikoondise kapten ja Anu jooksutrennide esindaja Raio Piiroja (12.56), kes jättis kahvatumad medalid Jõulu suusaklubi esindajatele Veikko Savvestile (+39,5) ja Jüri Vaharile (+1.13).

Samaealiste naiste mõõduvõtul käis tihe rebimine ja viimaks mahtus esikolmik kümne sekundi sisse. Võitis Jõulu suusaklubi treener Kadri Madissoo (7.45,9), kes edestas 1,4 sekundiga omanimeliste jooksutrennide eestvedajat Anu Piirojat ja teist jõulukate juhendatajat Anu Taveteri (+9,1).

Ülejäänud võistlusklassides teenisid Pärnumaa meistri aunimetuse Annabel Helin (N), Triinu Vaher (N16), Rico-Marcus Luik (M16), Maria-Emilia Luik (N14), Tormi Pajusalu (M14), Anni Ojamets (N12), Sergo Mengel (M12), Marie Mengel (N10) ja Uko-Pärt Talvik (M10).

Jõulumäe murdmaasuusatamise karikasarjas saab veel keppidele valu anda kahel etapil, mis kannavad Pärnu linna lahtiste meistrivõistluste nime: 21. veebruaril on kavas vabatehnika eraldistart ja 13. märtsil vabatehnika ühisstart. Võistlustel osalemine on tasuta, aga nimi tuleb Jõulumäe veebilehel varem kirja panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles