“Ümina” võitis Rõõmurullid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõõmurullid.
Rõõmurullid. Foto: PP

Pärnu linna ja maakonna koolinoorte vokaalansamblite konkursil pälvis grand prix’ Toomas Volli juhendatav Rõõmurullid (1.–4. klass), kes napsas võidu eelmiselgi aastal.

Eriauhind mõjuva kompositsiooni “Laevuke läks merele” eest anti Kuninga Pärlitele. Muljet avaldava koostöö auhinna sai Kuma Kraps, maitseka ja tundliku saate auhinna pälvis Toomas Voll.

Produktiivseima juhendaja auhinnaga tunnustati Grünet Trumsit.

Vanuserühmade kaupa andis žürii välja kuld-, hõbe- ja pronksdiplomid.

1.–4. klassi arvestuses said kulddiplomi Kuma Kraps (juhendaja Anne Uusna, Pärnu Kunstide maja) ja Kolmandikud (Anu Tilk, Pärnu Ülejõe gümnaasium), hõbediplomi teenisid Tähelapsed (Margrit Kits, Pärnu Kunstide maja), pronksdiplomi Vabasirtsud (Ester Murrand, Pärnu vabakooli loovuskeskus), Jõõpre kooli (Grünet Trumsi) ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi ansambel (Maire Talts).

5.–7. klassi ansamblitest pälvis kulddiplomi Viis+ (Annely Kuningas, Pärnu Kunstide maja), hõbediplomi Ühise Viiendikud (Kadri Keskküla, Pärnu ühisgümnaasium) ja pronksdiplomi Jõõpre kooli ansambel (Grünet Trumsi).

8.–9. klassi arvestuses anti välja kulddiplom Kuninga Pärlitele (Reet Jürima, Pärnu Kuninga tänava põhikool).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles