Video Värske alternatiiv-popmuusikaduo ilmutas esikloo

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Ingrid Rabi ja Rain Parve lõid uue duo RAIN X INGRA.
Ingrid Rabi ja Rain Parve lõid uue duo RAIN X INGRA. Foto: Mia Tohver

Pärnu muusikakooli lauluõpetaja ning laulja Ingrid Rabi avaldas oma uue koosseisuga RAIN X INGRA debüütsingli “Again and Again”. Värske alternatiiv-popmuusika duo teine liige on instrumentalist Rain Parve.

“See on üks helge sõnumiga lugu, mis mõtiskleb armastuse teemal,” lausus meloodia ja sõnade autor Rabi.


Muusikute koostöö algas loole harmoonia kirjutanud Parve sõnutsi juhuslikult. “Jagasin möödunud suvel Ingridiga ühte oma sahtlisse kirjutatud instrumentaalpala ja ta komponeeris sellele täiesti omaalgatuslikult sõnad ja meloodia. Niimoodi sündiski täna ilmunud lugu,” selgitas ta.


Debüütsingli järeltöötluse tegi Parve koos helikunstniku Kaur Kengiga. “Again and Again” muusikavideo filmis ja monteeris videograaf Kevin Kohjus.



“Video minimalistlik visuaal ja soojad toonid haakuvad muusikapala helgete nootidega, mille eesmärk on panna inimesi ära tundma ilusaid hetki elus. Meil kõigil on unistusi, mille täitumist ootame,” rääkis Rabi. “Meie koostöö on olnud väga inspireeriv, sest saan laulmise kõrval olla koos Rainiga instrumentalisti ja produtsendi rollis. Oleme leidnud oma saundi ja nüüd kirjutame-salvestame oma esimest albumit.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles