Koomale tõmmatakse igalt poolt mujalt, aga mitte puhkusereiside arvelt (1)

Annika Auväärt
Copy
Kuigi järjest enam leidub inimesi, kes eelistavad omal käel reisida, ei hakka reisikonsultantide tööpõld sugugi kokku kuivama. Äsja avas Pärnus uksed Go Traveli esindus. Pildil reisikonsultandid Kaire ja Merlin.
Kuigi järjest enam leidub inimesi, kes eelistavad omal käel reisida, ei hakka reisikonsultantide tööpõld sugugi kokku kuivama. Äsja avas Pärnus uksed Go Traveli esindus. Pildil reisikonsultandid Kaire ja Merlin. Foto: Mailiis Ollino

Reisibüroode esindajad tõdevad, et reisimine on hoogustunud ja hoolimata majanduse üldisest kehvast seisust müüakse lennukid välja.

«Praeguse majandusolukorra valguses tundub, et koomale tõmmatakse igalt poolt mujalt, aga mitte puhkuse- ja elamusreiside arvelt,» märkis Go Traveli tootejuht Jane Laurisoo. Pärnu Reisibüroostki osutati sellele, et majanduslangus ei ole reisikorraldajate tööd vähendanud. Jaanuaris avaldas If Kindlustus Eesti elanike seas tehtud uuringu tulemused, millest nähtub, et veerand valimisse kuulunud Eesti inimesi plaanib tänavu talvel välisriiki puhkama minna.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles