Silmapaistev džässpianist andis Pärnus erakordse kontserdi (1)

Silvia Paluoja
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Pärnus Café Grandis esines esimest korda rahvusvaheliselt tuntud džässpianist Jan Alexander Luley Saksamaalt ja pop-jazz’i-laulja Airi Allvee Pärnumaalt.
Pärnus Café Grandis esines esimest korda rahvusvaheliselt tuntud džässpianist Jan Alexander Luley Saksamaalt ja pop-jazz’i-laulja Airi Allvee Pärnumaalt. Foto: Eda Luley

Erakordse kontserdielamusega naasid laupäeva õhtul Pärnu Café Grandist need, kes kuulasid silmapaistva Saksa džässpianisti Jan Alexander Luley ja pop-jazz’i-laulja Airi Allvee esinemist.

Saksamaal elav plaadifirma omanik, ürituste korraldaja, helilooja, laulja ning muusik on abielus Pärnust pärit Eda Luleyga ja seepärast toimuski tema teine kontsert Eestis abikaasa sünnilinnas. Esimese kontserdi andis Luley mullu suvel Holdre mõisas Eesti rahvuslikus klaverimuuseumis. Eda Luley mäletas Airi Allveed telekonkursist “Kaks takti ette” ja abikaasale Pärnu kontserdi lavapartnerit otsides kirjutas ta Vändra gümnaasiumi muusikaõpetajana töötavale eeskätt džässi, aga ka svingi ja bluusi harrastavale lauljannale ja sai jah-vastuse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles