Lauri Luur Lootust, et kõik kulgeb nööri mööda, ei julge keegi anda

, Pärnumaa omavalitsuse liidu juhatuse esimees
Copy
Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimehe ja Tori vallavanema Lauri Luuri arvates loob praegune olukord uut teadmist ja arusaamist selle kohta, mis on vajalik ja mis mitte.
Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimehe ja Tori vallavanema Lauri Luuri arvates loob praegune olukord uut teadmist ja arusaamist selle kohta, mis on vajalik ja mis mitte. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa omavalitsuste liidu üldkogu esimehe ja Tori vallavanema Lauri Luuri kõne Eesti Vabariigi 106. aastapäeva tähistamisel Pärnu kontserdimajas.

Lugupeetud vapimärgikavalerid, maakonna haridus- ja kultuuritegelased, ettevõtjad, poliitikud ja teised kutsutud!

Tervitan teid kõigi Pärnumaa omavalitsuste poolt, ühtlasi soovin õnne kõigile tänastele laureaatidele ja avaldan veel kord tunnustust ja tänu tehtud töö ja saavutatud tulemuste eest!

Teeme aga usinalt tööd ja ajame siin oma Eesti asja, kuid tuleb tõdeda, et planeeri, kui palju tahad, ootamatusi tuleb ikka ette. Mul oli eile kohtumine mõne pangategelasega ja me arutlesime intressimäärade üle. Kokkuvõtteks pidime tõdema, et mõningaid trende suudetakse rahandusmaailmas ette näha, kuid keegi ei oska täpselt ennustada, mis saab homme, veel vähem aasta pärast ja millal kõverad liiguvad alla või ülesse. Arusaadavalt sõltub kõik panganduses toimuv maailma majandusest, mis omakorda sõltub paljudest teguritest, sealhulgas geopoliitilisest olukorrast. Kuid eilse kohtumise kokkuvõte oli see, et rahaturu osalised ennustavad sujuvat majanduse stabiliseerumist. Mida kaugemale tulevikku see joon liikus, seda sirgjoonelisem see oli. Kuid nagu ma juba nimetasin, on elu täis üllatusi ja seda lootust, et kõik kulgeb nööri mööda, ei julge keegi anda.Lugupeetud vapimärgikavalerid, maakonna haridus- ja kultuuritegelased, ettevõtjad, poliitikud ja teised kutsutud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles