Selgusid Beach Grindi esimesed peaesinejad

Pärnu Postimees
Copy
Mullu külastas Beach Grindi rekordarv inimesi.
Mullu külastas Beach Grindi rekordarv inimesi. Foto: Andrei Ozdoba

Pärnus toimuv suve suuremaid muusikafestivale Beach Grind lubab sel aastal kostitada oma fänne eriti võimsalt, sest üks peaesinejaid on Grammyle kandideerinud ja vahukommikujulise maski järgi tuntud muusikaprodutsent Marshmello.

Tema platvormidel on üle 55 miljoni igakuise kuulaja ning tegemist on ühe kuulsama elektroonilise muusika tegijaga kogu maailmas. Marshmello esineb juulis esimest korda Eestis.

Marshmello kuulsamate lugude sekka kuuluvad näiteks “Happier” (ft Bastille) ja “Wolves” (ft Selena Gomez). Marshmello on edetabelite tippu jõudnud koostöös paljude teiste maailmakuulsate artistidega nagu Juice WRLD, Halsey, Khalid, Demi Lovato, Kane Brown, Jonas Brothers, Anne-Marie.

Ameerika muusik Oliver Tree pole samuti Eestit varem väisanud. Tree on tuntud oma kütkestavate videode, erinäolise isiksuse, sisekaemusliku lüürika ja eri muusikažanride miksimise poolest. Ta pälvis tähelepanu oma 2016. aasta debüütsingliga “When I’m Down”, mis tutvustas hästi tema eklektilist kõla. Kinnitanud koha muusikamaastikul, sai Tree veel tuntumaks selliste lugudega nagu “Life Goes On” ja “Miss You” (ft Robin Schulz).

Juba kodumaisele publikule teada-tuntud legendaarne elektroonse muusika duo Chase & Status tuleb suvel tagasi Eestisse. Märtsis astub Chase & Status üles Kultuurikatlas, et tähistada Grindi sünnipäeva.

Järgmised artistid avalikustatakse kevadel.

Esimene Beach Grind toimus 2010. aastal Pärnu rannas. Aastatega on ühepäevasest klubiõhtust kasvanud mitmepäevane rahvusvaheliste artistidega muusikapidu, mis aina paisub: mullu külastas Beach Grindi rekordarv inimesi. Tänavune festival on 11. ja sellest tuleb korraldajate sõnutsi aegade võimsaim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles