Kohutav visketabavus, treeneri karmid sõnad ja hull lõpp: Sadama kossutiim võttis riiakatelt magusa revanši!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Sadam ja Zelli pidasid taaskord maha põneva lahingu.
Sadam ja Zelli pidasid taaskord maha põneva lahingu. Foto: Arko Kask

Pärnu Sadama korvpallimeeskond mängis avapoolajal kodusaalis Riia Zelli vastu nii jubedalt, et peatreener Gert Kullamäe pidi garderoobis seepeale kurja häält tegema. “Poolajal ajasin oma vererõhu 300 peale, palun mõnelt poisilt vabandust,” avaldas juhendaja pärast mängu. Aga nagu lõpptulemusest näha: karm kihutuskõne aitas!

Samade vastaste esimene vastasseis tekitas kõvasti kõneainet. Lumine 25. november Riia Arenal. Pärnu stardib roosade särkide vastu vingelt ja Zelli kaitse on kui läbikäiguhoov: Sadam saab 40 silma kokku juba 14. minutiks. Ehkki pärnakad juhivad 17ga ja neil on võimalus murda riialased juba avapoolajaga, seda ei suudeta. Lõpp läheb nugade peale ja Zelli võidab 85:81.

Pärnu meeskonna mänedžer Johan Kärp on püha viha täis. “Mul on ausalt kõriauguni sellest Läti kohtunike tööst. Ma ei suuda seda enam taluda!” põrutas eestvedaja 25. novembril siinkirjutajale pärast lõpuvilet. “Olen küll emotsionaalne vend, aga praegu tunnen, et mulle tehti liiga. Ma lihtsalt ei talu ülekohut! Neid kahtlaseid vilesid oli meeletult. Mingi õiglustunne peaks ka kohtunikel olema!”

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles