Edukad ettevõtjad jagavad kogemusi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) toetab kaheksat piirkondlikku alustavatele ettevõtetele mõeldud mentorklubi, millest üks tegutseb Pärnumaal.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) nõustaja Krista Habakukk sõnas, et mentorklubi eesmärk on suurendada osalejate ettevõtlusalaseid teadmisi, arendada koostööd ja omavahelist suhtlemist, laiendada kontaktvõrgustikku.

Kokkusaamistel jagavad edukad ettevõtjad kogemusi ja teadmisi sihtrühmale –alustavatele ettevõtjatele, kes tahavad oma ettevõtet arendada ja vajavad kogenud inimeste abi arenguplaani koostamisel või päevakajaliste teemade arutamisel.

EAS on ettevõtjate mentorprogrammi vedanud 2004. aastast ja klubilisest tegevusest on julgustust saanud pool tuhat alustavat ettevõtjat nii oma mõtete teokstegemisel, tegelikkusele vastavate äriplaanide kui uute lahenduste leidmisel kammitsenud probleemidele.

Eestikeelsed piirkondlikud mentorklubid tegutsevad Harju-, Saare-, Pärnu-, Viljandi-, Võru-, Lääne- ja Ida-Virumaal ning Haapsalus. Harjumaal on moodustatud ka venekeelne klubi. Pärnumaa kohta on lähem info PEAKi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles