GALERII Ainulaadne rannaspordifestival osutus nii menukaks, et osa huvilisi jäi ukse taha

Märt Pilme
, reporter
Copy

Ehkki väljas kõigub temperatuur veel nulli ümber, tehti läinud nädalal Pärnumaal agaralt rannasporti – seda kõike tänu sellele, et meie maakonnas asub Jõulumäe tervisespordikeskuse liivahall.

Armastatud spordibaasis koguneti kolmel päeval ja Pärnumaa sise-rannaspordifestivalil võeti mõõtu rannavolles, -tennises, -maadluses ja footvolley’s. Olgu lisatud, et esiti oli alasid ja võistluspäevi kavas veelgi rohkem.

«Festivali idee sündis Jõulumäe liivahalli avamisel,» keris Pärnumaa spordiliidu tegevjuht Kaisa Aasa ajaratta mullu oktoobrisse. «Toona sai lubatud, et ka spordiliit panustab liivahalli käimasaamisele ja pidevale kasutusele. Avamisel sai suheldud nii mõnegi rannaala eestvedajaga – maadluse, rannajalgpalli ja käsipalli omadega – ja kuna spordiliit on ikkagi spordialade ülene, saigi otsad kokku pandud ja festivali mõte teistele edasi kantud.»

Uus liivahall oli vaat et niigi täiuslikule spordikeskusele kui kirss tordil. Juba varemgi sai Häädemeeste vallas harrastada üle 30 ala: alates suusatamisest, kettagolfist ja maastikurattasõidust kuni tennise ja pickleball’ini välja. Rääkimata spetsiaalkattega kossu-, volle- ja käsipalliplatsidest. Nüüd sai perekond Tasalaini elutöö ühe hoone kerkimisega kümmekond (ranna)ala juurdegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles