GALERII JA VIDEO Superkrossil nägi kokkupõrkeid, draamat ja põnevat vaatemängu

Märt Pilme
, reporter
Copy

Superkrossi karikavõistluste ja Pärnumaa meistrivõistluste teine etapp pidi esiti toimuma Taalis, kuid varakevad muutis rajaolud niivõrd nigelaks, et võidusõidu korraldamine osutunuks keeruliseks. Mõõduvõtt ei jäänud ära, vaid kolis Viljandimaale Raassilla krossirajale, kus valitsesid ideaalilähedased olud.

Pärnumaa tehnikaspordiklubi Erki Sport eestvedamisel on mõõduvõtte korraldatud juba 1990. aastate algusest ja seekordsele võidukihutamisele kogunes sadakond autot.

Päeva nael on alati viimane kihutamine ehk superfinaal, kuhu kogunevad kõikide klasside kiireimad. Sõidu võlu seisneb selles, et kiireimad alustavad tagantpoolt. Superfinaal kujunes taas põnevaks: esikoha teenis üheksandalt kohalt lähte saanud Fredi Veeväli.

«Start õnnestus ülihästi! Isegi imestan, et esiveolisega õnnestus paremini kohalt saada kui mitmel tagaveolisel eespool,» rääkis Volkswagen Golfiga võistlev Veeväli. «Esimeses kurvis oli väike rüselus, kuid pääsesin puhtalt. Ring-ringilt õnnestus hakata rivaalidest mööduma, tõusta liidriks ja võita. Väga äge sõit oli!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles