Jannsen 205 Osalege arvamuslugude kirjutamise võistlusel (2)

Pärnu Postimees
Copy
Võitja kuulutatakse välja Pärnus 16. mail. Pildil mulluse konkursi võitja Greeta-Maria Ulmre.
Võitja kuulutatakse välja Pärnus 16. mail. Pildil mulluse konkursi võitja Greeta-Maria Ulmre. Foto: Urmas Luik

Johann Voldemar Jannseni 205. sünniaastapäeva tähistamiseks korraldab Pärnu Postimees taas arvamuslugude võistluse, tänavune teema on “Kuidas peatada terviseprobleemide lumepalli?”.

Osalema on palutud nii gümnasistid, tudengid kui täiskasvanud kõikjalt Eestist. Võidutöö autor saab preemiaks 205 eurot.

Arvamuslugusid ootab Pärnu Postimees 21. aprillini.

Oodatud on

  • repliigid (kuni 2000 tähemärki tühikutega) ja
  • pikemad arutlused (kuni 5000 tähemärki tühikutega).

Tööd tuleb saata Pärnu Postimehe peatoimetaja e-posti aadressil siiri.erala@parnupostimees.ee, kirja pealkirjaks palume panna “Jannsen 205”.

Parimate tööde autorid on oodatud 16. mail Pärnusse, kus selgub konkursi võitja.

Pärnu Postimehe arvamuslugude konkursi tingimused

1. Üldsätted

1.1. AS Postimees Grupp (edaspidi: Korraldaja) Pärnu Postimehe arvamuslugude konkurss “Kuidas peatada terviseprobleemide lumepalli?” (edaspidi: Kampaania) algab 15.03.2024 ja kestab kuni 21.04.2024 (edaspidi: Periood). Kampaania kujul on tegemist Eesti Vabariigis toimuva tarbijamänguga.

1.2. Kampaaniat korraldab AS Postimees Grupp, asukoht Tartu mnt 80, 10112 Tallinn, registrikood 10472757, e-post: siiri.erala@parnupostimees.ee; telefon:+372 447 7074. Toodud kontaktidelt on võimalik saada lisainformatsiooni Kampaania kohta.

1.3. Kampaania korra on Kampaania Korraldaja kehtestanud järgmistes tingimustes.

2. Kampaanias osalemine

2.1. Kampaanias võivad osaleda kõik Eesti Vabariigi gümnaasiumide, kutsehariduskoolide ja ülikoolide õpilased ning täiskasvanud üle Eesti. Kampaanias ei saa osaleda AS Postimees Grupi töötajad.

2.2. Kampaanias osalevad arvamuslood, mis on vormistatud ühena järgnevaist a) repliigina (kuni 2000 tähemärki koos tühikutega, b) pikema arutlusena (kuni 5000 tähemärki koos tühikutega).

2.3. Kampaanias osalemiseks peab osaleja perioodil 15.03–21.04.2024 saatma enda foto, kontaktandmed (ees- ja perenimi, telefoninumber ja e-postiaadress) ja kirjutise, mis vastab punktis 2.2 toodud tingimustele, koos märksõnaga "Jannsen 205" aadressil siiri.erala@parnupostimees.ee.

2.4. Võistlustöö saatmisega kinnitab osaleja, et ta on kirjutise autor, ning annab nõusoleku avaldada nime ja saadetud võistlustöö meedias ilma talle selle eest täiendavat tasu maksmata ning vastavat kokkulepet sõlmimata.

2.5. Korraldajatel on õigus kutsuda ka konkursil osalema erikutsetega. Kampaanias saavad osaleda nii toimetuse tellitud kui lugejate endi saadetud võistlustööd.

3. Auhind ja auhinna tingimused

3.1. Korraldaja paneb kokku žürii, kuhu kuuluvad Pärnu Postimehe ajakirjanikud.

3.2. Korraldaja kokku pandud žürii valib kampaania (punktis 1.1 toodud perioodil) kõigi osalejate vahel punktis 2.2 välja toodud esiletõusvaima töö. Peaauhind on 205 eurot. 

3.3. Korraldaja võtab võitjaga personaalselt ühendust ankeeti lisatud kontaktandmete kaudu perioodil 22.04.2024 kuni 5.05.2024. Võitja nimi ja tööd avaldatakse Pärnu Postimehes või Pärnu Postimehe lisades.

3.4. Korraldajal on õigus avaldada valitud kirjutised olenevalt tööde tasemest ajalehe Pärnu Postimees eri külgedel ja parnu.postimees.ee veebilehel ning muudes Korraldaja valitud kanalites.

3.5. Juhul kui Korraldajal ei õnnestu võitjaga punktis 2.3. toodud kontaktidel ühendust saada hiljemalt 05.05.2024 kella 17ks, on Korraldajal õigus jätta talle võit üle andmata.

3.6. Auhinna kättesaamisega seotud kulutusi võitjatele ei kompenseerita.

4. Muud tingimused

4.1. Korraldaja ei vastuta Kampaanias osalemise või auhinna kätteandmisest kõrvalejäämise eest, kui Kampaanias osaleja on eiranud Kampaania tingimusi või esitanud Korraldajale enda kohta valesid või ebatäpseid andmeid, samuti muude ebaõnnestumiste korral, mis ei ole tingitud Korraldaja süüst.

4.2. Võistlustöid saates ja enda kontaktandmeid edastades kinnitab Osaleja Korraldajale enda kohta esitatud andmete õigsust, tema vastavust Kampaania reeglitele, nendega nõustumist ning soovi Kampaanias osaleda.

4.3. Kampaanias osalemisega annab Osaleja Korraldajale nõusoleku töödelda oma isikuandmeid Kampaania auhindade andmiseks, et selgitada välja võitja, avaldada võitja nimi ja edastada see võidu kättesaamiseks ning muudel Korraldaja turunduslikel eesmärkidel (sh kommertspakkumiste saamiseks).

4.4. Vääramatu jõu (force majore) asjaolude ilmnemisel on Korraldajal ühepoolne õigus katkestada Kampaania ja jätta auhind välja andmata, teavitades sellest kohe Kampaanias osalenuid e-posti teel.

4.5. Kõik Kampaaniast tulenevad vaidlused lahendatakse vastavalt Eesti Vabariigi seadusandlusele.

4.6. Kõik pretensioonid seoses Kampaania korraldamisega tuleb saata kirjalikult märkega "Jannsen 205" hiljemalt 19.05.2024 käesolevates tingimustes toodud kontaktandmetel. Korraldaja lahendab pretensioonid hiljemalt 30 kalendripäeva jooksul alates pretensiooni laekumisest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles