Noored laskurid jõudsid Eesti esivõistlustel pjedestaalile

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnumaa laskurklubi noored võitsid Eesti meistrivõistlustel medaleid nii individuaalselt kui võistkondlikult.
Pärnumaa laskurklubi noored võitsid Eesti meistrivõistlustel medaleid nii individuaalselt kui võistkondlikult. Foto: Erakogu

Haapsalus Eesti noorte meistrivõistlustel õhkrelvast laskmises võitsid Pärnumaa laskurklubi noored individuaalselt hõbedase autasu ning poisid tulid meeskondlikus arvestuses võitjaks.

Õhupüssiharjutuses, kus kümne meetri pealt tehti 40 lasku, andsid tiimide arvestuse võitu oma panuse Markus Minn, Silver Juksaar ja Kennet Kalda, kelle tulemuseks märgiti 1178,5 silma. Järvamaa esindajaid edestati 10,6 ja Narva esindajaid 17,6 silmaga.

Individuaalses arvestuses teenis 400,3 silma lasknud Markus Minn hõbemedali, jäädes 3,3 silmaga alla Järvamaalt pärit Kaspar Pettaile. Kolmanda koha teenis 400 silma lasknud narvalane Timur Kuznetsov.

«Tulemus pole võib-olla nii hea, kui Markus ise lootis, aga medal on medal,» rääkis hõbeda võitnud, Koongas elava 13aastase laskja treenerist isa Kristo Minn, kelle jutu järgi lootis poeg püstitada Eesti rekordi, mis jäi üheksa silma kaugusele. «Treeningul on ta mitu korda nii palju lasknud, aga võistluspingega on seda keerulisem teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles