Rääma ja Raba tänava ristmiku remont muudab kuue bussi marsruuti

Pärnu Postimees
Copy
Rääma ja Raba tänava ristmiku remont kestab plaanide kohaselt kolm kuud.
Rääma ja Raba tänava ristmiku remont kestab plaanide kohaselt kolm kuud. Foto: Urmas Luik

Järgmise nädala algusest uue silla ehituse tõttu remonti mineva Rääma ja Raba tänava ristmiku tõttu muutub kolmeks kuuks kuue Pärnu bussi marsruut.

Ristmik suletakse remondiks järgmisel esmaspäeval kell 8.15.

Pärnumaa ühistranspordikeskus andis teada, et sellest ajast alates sõidab buss liinil 18 Rääma, Lina, Oja ja Raba tänava kaudu ning ära jääb Männi peatus. Ajutine peatus saab olema Oja ja Lina tänava ristmiku lähistel. Raba peatus (sõidul Savi tänava suunas) nihkub üle Oja tänava.

Liinibuss 39 hakkab Tammiste ja Sindi poole sõitma Rääma, Kaevu ja Raba tänava kaudu. Raba peatus viiakse Raba tänavalt koolimaja eest Oja tänavale.

Bussid 1A, 8 ja 27, mis tavapäraselt sõidavad mööda Raba tänavat, sõidavad alates teisipäevast, 2. aprillist Savi tänava ja haigla suunas Rääma, Kaevu ja Oja tänavat pidi. Raba peatus viiakse Raba tänavalt koolimaja eest Oja tänavale.

Buss 9 sõidab alates 2. aprillist Oja tänavat pidi kuni haiglani ja sel liinil jäävad ära Männi, Kuu ja Suusavabriku peatus, mille asemele tulevad Kaevu, Raba, Lina ja Oja peatus.

Ristmiku remondi ajal suunatakse liiklus ümber Oja tänava kaudu. Kaevu ja Lina tänaval Rääma–Oja lõigul keelatakse mõlemal pool teed peatumine.

Jalakäijatele tagatakse ehituse ajal läbipääs. Ristmiku lähedusse jääval Jaansoni raja lõigul kõndida ei saa.

Tavapärane liiklus peaks plaanide kohaselt taastuma 1. juuliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles