Post pärast ühisliiga lõppu: Tahame Kalev/Cramolt eestikate finaalis kordusetendust!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Siim-Markus Post oli taas lähedal kolmikduublile.
Siim-Markus Post oli taas lähedal kolmikduublile. Foto: Arko Kask

Pärnu spordihallis käis esmaspäeva õhtul kõva mürgel: kohale oli tulnud lausa 1047 kossufänni, kes soovisid, et see kuuekuuline Eesti-Läti ühisliiga matk veel ei lõpeks. Trumm mürtsus, tossumasingi oli välja toodud. Ehkki Pärnu Sadama korvpallimeeskond andis teist mängu järjest Eesti esiklubile ehk Kalev/Cramole kõva lahingu, katkes siinse satsi teekond veerandfinaalis.

Suvepealinna tiim pusis põhiturniiri võitjatega tasavägiselt viimase veerandini ja veel viis minutit enne lõppu säras tablool 57:62. Siis jõud rauges ja viimaks võitsid kalevlased 77:63.

“Me ei saanud enam lõpus kaitses stoppe ja ise eksisime lihtsatel visetel. See määraski: play-off on detailides kinni, iga rünnak on tähtis,” resümeeris 36 minutit platsil rassinud pärnakate mängujuht Siim-Markus Post, higijoad laubalt nirisemas.

Sadama vedur flirtis taas kolmikduubliga, kui sai kirja 12 punkti, kümme söötu, kuus lauapalli ja kolm vaheltlõiget. Miinuspoolele läks seitse pallikaotust. Pärnu meeskonna tulemuslikem oli 17 punktiga Robert Valge. Menno Dijkstra lisas 15 silma ja üheksa lauapalli. Kalevlasi vedas 20 punktiga Manny Suarez.

Post tõdes, et kalevlastega suudeti kahe mängu peale kuus veerandit ühte sammu käia. Paraku läks kaks nihu: avamängus teine ja kodusaalis viimane vaatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles