Selgusid parimad noored squash'imängijad

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast turniiri oli noortel squashi-meistritel au lõigata lahti võistluste kook.
Pärast turniiri oli noortel squashi-meistritel au lõigata lahti võistluste kook. Foto: Mai squashiklubi

Pärnu Mai squash'iklubis selgusid kolmes vanuseklassis Pärnumaa parimad noored squash'imängijad, kui omavahel kogunes mõõtu võtma 14 mängijat kogu maakonnast.

Aliis Allas Mai squash'iklubist märkis, et möödunud laupäeval toimunud võistlusel selgitati maakonna parimad U19, U15 ja U13 vanusegruppides.

Kõige nooremate seas võistles kolm mängijat. Maakonna meistriks krooniti Saarde vallast pärit Andreas Vahter, kes sai jagu Pärnu tüdrukutest Liisbeth Pahkist ja Eva-Maria Erelinest.

U15 vanusegrupp oli kuue mängijaga kõige osavõtjaterohkem. Maakonna meistriks tuli teist aastat järjest Aldo-Kristjan Rattur, kes sai finaalis jagu Kirsika Kikkast. Kolmanda koha pälvis Ketlin Loob.

Kõige vanemas vanusegrupis võitis oma turniiri favoriidiks olnud Hanna-Stina Sonts, kes kaitses oma mullust meistritiitlit.

Allase kinnitusel oli võistluse suurim üllataja U19 grupis teise koha saanud Karli Udso, kes osales esimest korda squash'ivõistlusel ja on seinatennisega tegelnud kõigest mõne kuu.

Kolmanda koha sai selles vanusegrupis Kätlin Getko.

Allas tõstis esile kõiki turniiril osalenud noori teineteise toetamise pärast. „Kõik toetasid ühte U15 vanuseklassis võistelnud neidu, kes väänas hüppeliigese välja, aga võistles sellele vaatamata vapralt lõpuni,“ nentis Allas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles