Pikk lugu Tragöödia Pärnu ööelus: (vana)isa elu lõppes kuursaali ees (2)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Tragöödia, mille tagajärjel läks teise ilma 55aastane Heiki, toimus Pärnu kuursaali ukse ees 2022. aastal 11. juuni varahommikul. See foto samast kohast on tehtud umbes aasta hiljem.
Tragöödia, mille tagajärjel läks teise ilma 55aastane Heiki, toimus Pärnu kuursaali ukse ees 2022. aastal 11. juuni varahommikul. See foto samast kohast on tehtud umbes aasta hiljem. Foto: Mailiis Ollino

Rusikahoop näkku kustutas Pärnu kuursaali ees kohaliku mehe eluküünla.

On ilus soe suvepäev. Tütar ja lapselapsed tulevad 55aastasele Heikile ja ülejäänud perele Pärnusse külla. See on tore sündmus, sest nagu Heiki lähedaste tunnistustest umbes aasta ja kaheksa kuud hiljem Pärnu Kuninga tänava kohtumajas selgub, hoolis Heiki väga oma lastest ja lapselastest. Tal on neli last: kaks tütart ja kaks poega.

Vastu ööd helistab Heiki pojale, kes on parasjagu autoga linnas, ja uurib, kas poeg saaks tema ja õe kuursaali viia. Isa, tütar ja kaks sõbrannat lähevad umbes pool tundi pärast südaööd sinna Nancyt kuulama. Heiki elukaaslane jääb mehe lapselastega koju.

Pidu on meeleolukas ja seltskond heas tujus. Nad tantsivad, vahepeal istuvad lauas, joovad kokteile ja ajavad niisama juttu. Neil ei teki peo ajal kellegagi ainsatki tüli. Umbes kella 3.30 ajal tuleb pundil mõte minna edasi Coco Locosse.

Aeg on juba sealmaal, et päris paljud sätivad end minekule. Kui kaaslased on juba õue jõudnud, tekib Heiki ja võõra naise vahel riidehoius konflikt. Löömist pole, aga piletikassas istuv turvamees ei näe muud võimalust kui viivitamata sekkuda.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles