VIDEO Pärnu Vaprus langes meistriliigas viimaseks

Märt Pilme
, reporter
Copy

Kui terve pühapäeva hommikupooliku tormas ja kallas kui oavarrest, tuli Rehepapi kunstmurustaadionil Pärnu Vapruse ja FC Flora lõunase vutilahingu avavileks päikegi välja.

Väärib märkimist, et samad satsid olid varem vastamisi läinud 41 korral ja Flora oli neist võitjana väljunud 40 juhul. Vapruse ajaloo ainus punkt pärines mullusest, kui Kevin Aloe iluväravast triigiti florakatega pealinnas 1:1 viiki. Toona võitles Flora meistritiitli, Vaprus eurokoha nimel. Tänavu polnud kummagi tiimi seis enne meistriliiga kuuendat vooru kiita: Pärnu oli viiest mängust kaotanud neli ja tiitlikaitsjagi paiknes enda kohta tagasihoidlikul, viiendal kohal.

212 pealtvaataja ees sepistasid esimese ohtliku olukorra pärnakad: Sander Kapper pääses kümnendal minutil jooksu, jõudis Flora väravavahiga üks ühele, ent Evert Grünvald tõrjus lähilöögi. Möödus vaid paar minutit, kui skoor oli avatud. Paraku said rõõmustada florakad: Vapruse kaitseliin ei suutnud palli klaarida, 17aastane Maksim Kalimullin pääses karistusala joonelt löögile ja kena sooritus lendas Ott Nõmme valvatava värava ristnurka. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles