SUUR PILDIGALERII Tormisel Sinilillejooksul näitasid kiireimaid aegu Franko Reinhold ja Tuuli Tomingas

Märt Pilme
, reporter
Copy
Franko Reinhold teenis kindla võidu.
Franko Reinhold teenis kindla võidu. Foto: Jan-daniel Peterson

Ei ole halba ilma, vaid vale riietus – see ütlus sai kinnitust pühapäeva hommikul Pärnu rannas, kui paarsada spordisõpra vehkis tormituules ja paduvihmas muusika saatel soojendusvõimlemist teha.

Nirust ilmast hoolimata olid kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide auks lippama tulnud kahe-kolmeaastasedki, kes said kõrrejoogi ja diplomi kätte pärast 200meetrist tiiru. Põhijooksule ehk 3,2kilomeetrisele tehniliselt raskele rajale oli nime kirja pannud 145 jooksusõpra.

Omaette klassist oli Pärnumaa jooksumees Franko Reinhold, kes pingutuse viimaseks kolmandikuks ehk Rannaniidu matkaraja laudteeks oli saavutanud veenva edumaa ja võidutses viimaks 10.13ga. Teine oli pealinna jooksuhunt Aleksandr Kuleshov (+0.43) ja kolmas Anu jooksutrennide esindaja Eero Heinmets (+0.52).

Esikümnesse mahtusid veel Avo Taats, Jaanus Mäe, Patrick Lepik, Roman Jõerand, Ragner Õispuu, Kevin Lippe ja Ragnar Puio. Siis tuli 11ndana parim naine, laskesuusataja Tuuli Tomingas, kelle ajaks mõõdeti 12.13. Naistest saavutas teise koha Triin Mäger ja kolmanda Dagmar Vlassov.

Kõik huvilised võisid peale jooksuringi läbimise teha kätekõverdusi ja näidata kõhulihaste tugevust, teisisõnu: sooritada NATO testi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles