Video ja galerii Pärnu noorte muusikal võlus ajakohasusega

Copy

Endla teatri suurel laval täna esmaettekantud vaatemängulises laste- ja noortemuusikalis ütleb Tuhkatriinu, et kui tema valida oleks, paneks ta kristallkingakese asemel jalga tossud, kõnniks kuningalossist ja ballilt nelja tuule poole ja teeks elus kõike seda, mida ise teha tahab. Printsi jätaks ta aga hea meelega oma õdedele.

Kui etenduse eel rõkkas teatrisaal laste häältest, siis muusikali alates olid kõigi pilgud täisvaikuses naelutatud lavale.

Suurejoonelisse muusika- ja tantsulavastusse on kaasatud ligemale 100 osalejat. Tegemist on juba kolmanda MTÜ ModeRato, Pärnu kunstide kooli ja Laine Mägi tantsukooli ühisprojektiga. Kahe aasta eest etendus “Supervisioon” ja 2019 “Vingeim vaatemäng”.

Laste- ja noortemuusikal “Mitte ainult Tuhkatriinust” piilub salapärase muinasjutumaailma tegelaste argipäeva.

Loo peategelane Maia (Eliise Mengel) kohtub unenäos teada-tuntud muinasjututegelastega ja saab teada nii mõndagi nende suhetest, probleemidest ja unistustest. Selgub, et muresid on rohkem kui rõõme, ja olukord näib üsna lootusetu.

Näiteks ei tahaks kuri võõrasema olla üldsegi kuri ja Tuhkatriinu kasuõed ei sooviks olla paksud ega püstise ninaga. Prints aga leiab, et tema elu on “täiega igav”. Õnneks on Maia terava taibuga moodne laps, kes nuputab sõpradega välja, kuidas tegelasi aidata, nii et igaüks neist saaks liikuda oma tõelise unistuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles