Makra-munasalat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanamunad. Foto on illustreeriv.
Kanamunad. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eriti otstarbekas on valmistada seda salatit pärast lihavõttepühi, siis saab ära kasutada kõik keedetud munad

2 dl riisi

1 värske või hapukurk

1 porrulauk

200 g makranuudleid

250 g hapukoort

2 dl majoneesi

6 muna

hakitud murulauk

kirsstomateid

Keetke riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Hakkige porrulauk ja kurk. Tõstke kaussi kihiti riis, porru, kurk ja makranuudlid. Segage omavahel hapukoor ja majonees ning valage salatile. Hakkige munad ja pudistage kõige peale.

Kaunistage salat hakitud murulaugu ja kirsstomatitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles