Tallinna linnapea valimised ei suutnud bridžirekordit väärata

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Druva koosseisus tulid tänavuseks Eesti meistriks Sven Sester (vasakult), Olavi Oja, Lauri Baber ja Leo Luks. Pildilt puudub Jaanus Maripuu.
Druva koosseisus tulid tänavuseks Eesti meistriks Sven Sester (vasakult), Olavi Oja, Lauri Baber ja Leo Luks. Pildilt puudub Jaanus Maripuu. Foto: Etbl

Pühapäeval furoori tekitanud Tallinna linnapea valimised põhjustasid elevust ka bridžimaastikul, sest linnavolikogu töös osalev Isamaa fraktsiooni liige Sven Sester selgitas samal ajal võistkonna Druva koosseisus Schnelli hotellis riigi tänavust tšempionit.

Ootamatult kolme raundini veninud meerivalimiste tõttu Sester pühapäeva hommikupoolikul bridžilauda istuda ei saanud, aga koos pärnaka Olavi Ojaga tüürisid nad paar tundi hiljem Druva viimases voorus, mis oli juba vormistamise küsimus, tiimi seitsmendat aastat järjest Eesti võistkondlikel bridžimeistrivõistlustel esikohale.

Druva, kus mängisid veel Leo Luks. Lauri Naber ja Jaanus Maripuu, oli kahe ringi järel napilt kuue tiimi seas liidrikohal, aga otsustavas ringis ühelegi vastasele armu ei andnud, võites kõik viis 20jaotuselist matši kindla eduga.

Kui kahe etapi järel edestas liidrikohal olnud Druva Eksprompti 5,5 punktiga, siis finaaletapil kasvatas Pärnu-Tallinna-Tartu tiim edumaa mäekõrguseks ja finišilipp fikseeris Druva lõplikuks punktisummaks 210,04. Eksprompt, mille koosseisu kuulusid Tiit Laanemäe, Marko Tenn, Paul Leis, Aarne Rummel, Vassili Levenko, Vesa Fagerlund ja Kauko Koistinen, kogus 161,86 punkti ja Rakvere (Mart Maastik, Mikk Mirme, Maksim Karpov, Hannes Linnamägi, Jüri Aava ja Vahur Kurig) teenis 159,34 punktiga pronksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles