Pärnu muutuv parkimiskord tekitab linlastes rohkelt küsimusi (3)

Sirle Matt
, ajakirjanik
Copy
Kesklinna silla lähistele Akadeemia tänavale on uus parkimisautomaat juba püsti pandud, aga linnavalitsuse ees on valmis vaid vundament. 30. aprilliks peavad kõik automaadid töökorras olema.
Kesklinna silla lähistele Akadeemia tänavale on uus parkimisautomaat juba püsti pandud, aga linnavalitsuse ees on valmis vaid vundament. 30. aprilliks peavad kõik automaadid töökorras olema. Foto: Karl Hütt

Toimetusse kirja saatnud linlane tunneb huvi, kuidas hakkab maist kesklinnas parkimise eest tasuma inimene, kel on ainult ettevõtte telefon, millelt pole lubatud isiklikke makseid teha, samal ajal kui kogu ala peale on vaid üks parkimisautomaat linnavalitsuse ees.

Pärnakas ei mõista, kas peale auto parkimist Karjamaa tänaval peab jalutama linnavalitsuse juurde, maksma parkimise eest ja jalutama tagasi.

Pärnu linnavalitsuse meedianõunik Teet Roosaar selgitas, et peale telefoniga ja automaadis tasumise on võimalik osta parkimispileteid näiteks bussijaama R-kioskist, linnavalitsusest ja Rannastaadioni infoletist. Pileteid võib osta varuga.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles