Eriti otstarbekas on valmistada seda salatit pärast lihavõttepühi, siis saab ära kasutada kõik keedetud munad
Makra-munasalat
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 dl riisi
1 värske või hapukurk
1 porrulauk
200 g makranuudleid
250 g hapukoort
2 dl majoneesi
6 muna
hakitud murulauk
kirsstomateid
Keetke riis soolaga maitsestatud vees pehmeks. Hakkige porrulauk ja kurk. Tõstke kaussi kihiti riis, porru, kurk ja makranuudlid. Segage omavahel hapukoor ja majonees ning valage salatile. Hakkige munad ja pudistage kõige peale.
Kaunistage salat hakitud murulaugu ja kirsstomatitega.