Video Vaprus pikendas Narvas kaotuseta seeriat

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu Vapruse vutimeeskond teenis piirilinnas tabelisse kaheksanda punkti. Arhiivifoto.
Pärnu Vapruse vutimeeskond teenis piirilinnas tabelisse kaheksanda punkti. Arhiivifoto. Foto: Mailiis Ollino

Narvas Eesti tänavuse vutitšempionaadi avaringile punkti pannud kohalik Trans ja Pärnu Vaprus jäid väravate löömisega jänni ning lõpuvile järel olid tablool samad numbrid mis avavile kõladeski.

Vapruse üks ohtlikemaid momente tekkis avapoolaja keskel, kui vastase värava ees suunas Sander Kapperi söödu peaga postide vahele üle pika aja taas väljakule pääsenud Virgo Vallik. Väravavaht Aleksei Matrossovi tõrje järel üritas käärlöögiga sihile jõuda ka Magnus Villota, aga nurgalöögist enamat sellest sooritusest ei sündinud.

Transi kõige ohtlikum moment sündis poolajavile eel ründaja Pierre Kabore ootamatust löögist karistusala tagant: mänguvahend maandus pärnakate põiklatis ja väravavaht Ott Nõmm jälgis seda vaid silmadega.

Teisel poolajal tekitas Trans mõne ärevama momendi Vapruse värava all, aga ülemäära ohtlikuks need ei osutunud ja nii kirjutatigi lõpuvile järel mõlema meeskonna kontole väravateta viigi järel punkt lisaks.

Vapruse äärekaitsja Martin Käos arvas pärast mängu antud kommentaaris, et mõlemad meeskonnad tahtsid võidupunkte endale napsata, aga viik on sellise pusimise järel küllaltki õiglane tulemus.

“Esimesel poolajal oli meil parim moment, teisel poolajal tekitasid nemad mõne ohtliku olukorra,” tõdes Käos. “Teadsime, milline mäng tuleb. Igal aastal on siin samasugune mäng: sellel väljakul (Fama kunstmurustaadion, E-G. L.) on raske ilusat jalgpalli näidata. Peab mängima natuke sirgjoonelisemalt ja võibolla seetõttu pole see vaatajale kuigivõrd ilus.”

Käose meelest on positiivne see, et Vaprus tegi kaitses selle hooaja esimese nullimängu.

“Oleme saanud oma mängu vaikselt käima ja punktidki on tulnud. Saame Narvast pigem hea emotsiooniga lahkuda,” arvas Vapruse kaitsja.

Narvast teenitud viigipunktiga on Vaprus teeninud turniiritabelisse punkte kolmes järjestikuses mängus: eelmises voorus alistati Nõmme United ja üle-eelmises voorus teeniti punkt tänavu hooaega bravuurikalt alustanud ja peamiseks tiitlipretendendiks kerkinud FCI Levadialt.

Vaprusel on esimese ringi ehk üheksa vooru järel tabelis kaheksa punkti, millega ollakse kaheksandal kohal. Tagapool on Trans kuue ja United viie punktiga, aga viiendal-kuuendal kohal paiknevatest FC Kuressaarest ja Tartu Tammekast jäädakse vaid kolme punkti kaugusele.

Vapruse järgmine mäng on tuleval laupäeval, kui külla sõidetakse FC Florale, kelle käest esimeses ringis tuli kodus vastu võtta 1:3 kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles