Suur pildigalerii: Pärnu tähistas 761. sünnipäeva

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu tähistas pühapäeval linna 761. aastapäeva suure kogupereüritusega spordihallis.
Pärnu tähistas pühapäeval linna 761. aastapäeva suure kogupereüritusega spordihallis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pühapäeval toimunud Pärnu 761. aastapäeva üritustest oli linna spordihalli osa saama tulnud nii nooremaid kui vanemaid linnakodanikke. Huvilised said proovida sepatööd, aga võistelda ka näiteks munade veeretamises.

Pärnu pidas oma sünnipäeva ülestõusmispühade ajal teist aastat, vahendasid ERRi teleuudised.

Hoolimata südatalvisest tuisuilmast, oli spordihalli kohale tulnud hulk pärnakaid. Juba uksel pakkusid "Grillfesti" korraldajad saabujatele meeldiva sooja suutäie. Sealsamas kõrval oli püsti pandud sepikoda, kus julgemad sepatööd proovisid.

Südapäeval alanud meeleolukal kontserdil sai kuulata puhkpillimuusikat, nautida noortebändide ja linna huvikoolide laste lustakaid etteasteid. Huvilised said osaleda käsitöötubades ja panna end proovile pühademuna veeretamises.

Kõik, kel tahtmist, võisid istuda vestlusringi linnavalitsusega, kus arutleti linnarahva jaoks muret ja küsimusi tekitavatel teemadel. Pärnu linnapea Toomas Kivimägi usub, et koos sünnipäeva tähistamine on linnarahvale oluline ühtsustunde tekkimisel ja selle hoidmisel.

Kõige aktiivsema ja särasilmsema osa peokülalistest moodustasid kõige pisemad linnakodanikud, kelle jaoks oli avatud lasteala batuutide, Pipi ja kommidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles