Kihnus läks keset ööd selliseks mürgliks, et politsei pidi Pärnust kaatriga kohale kihutama (6)

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Politsei toimetas Kihnu baaris laupäeva öösel purjus peaga vägivallatsenud riiukuked nende kaatrile välja puhkama.
Politsei toimetas Kihnu baaris laupäeva öösel purjus peaga vägivallatsenud riiukuked nende kaatrile välja puhkama. Foto: Remo Tõnismäe

Laupäeva öösel läks Kihnus Sääre külas Kurase baaris nii suureks kakluseks, et tüli lahendamiseks pidid politseinikud Pärnust kaatriga kohale kihutama.

Pärnu politseijaoskonna Pärnumaa piirkonnapolitseiniku Signe Laasi sõnutsi sai häirekeskus laupäeval kella 1.45 ajal teate, et Sääre külas asuvas kohvikus puhkes külastajate vahel kaklus ja lõhutakse ettevõtte vara. Mõni minut hiljem anti teada, et kaklema läinud inimesed juba lahkusid kohvikust, kuid vandaalitsemine jätkub väljas.

Kihnus tõusnud mürglile reageerisid politseinikud Pärnust, kes asusid sündmuspaiga poole teele kaatriga.

Laasi jutu järgi oli korrakaitsjate kohale jõudes konflikt lõppenud.

“Esmase info kohaselt sai tüli alguse 49aastasest mehest ja 18aastasest noormehest, kes juba varem olid mitme külastajaga väljakutsuvalt suhelnud,” seletas Laasi. “Konflikt kulmineerus, kui mehed füüsiliselt ründasid kohviku külastajaid ja vandaalitsesid.”

Piirkonnapolitseiniku sõnutsi olid mehed alkoholi tarvitanud ja nad toimetati oma kaatrile välja puhkama. Meeste kaasaviimist ei pidanud politsei vajalikuks.

“Juhtunu täpsemaid asjaolusid alles selgitatakse ja politsei suhtleb asjaosalistega,” lisas Laasi.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles