Vabakoolis klõbisesid saalihokikepid

, Pärnu vabakooli õppejuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakoolis võistlesid õpilased ja õpetajad saalihokis.
Vabakoolis võistlesid õpilased ja õpetajad saalihokis. Foto: Erakogu

Pärnu Vabakooli õpilaste saalihokiturniiri võitjatiim sai matšide sarja väärikaks lõpetamiseks oma viimaseks sportlikuks vastaseks õpetajate kartmatu võistkonna.

Põnevusega oodatud sportlik kohtumine lõppes õpilaste võiduga 3:2. Sellise lõppseisu põhjal  võib arvata, kui kuumaks 20minutiline matš kujunes. Hokikepid ja kõik muu jäid küll terveks, kuid kohtumise ägedust arvestades on see üsna ootamatu.

Niisama üllatav oli mõlema võistkonna tehnika. Mõlemas tiimis leidus nii mõnigi mängija, kes ei peljanud kaitse ja värava nimel sooritada mitmemeetrist hüpet kas pikali või püsti. Õpilaste tugevaks küljeks oli varem teiste õpilasvõistkondadega lihvitud katkematu strateegiline meeskonnamäng, õpetajad seevastu püüdsid vastast rabada samaaegselt toore jõu ja autoriteediga. Seekord võitis strateegia, võitsid õpilased.

Sellise kohtumise suurimaks plussiks on üheshingamine või -hingeldamine. Kuigi väravaid on kaks, on mäng ja heaolutunne üks ning sedasorti sõpruskohtumise mõju kestab kindlasti eksamiperioodini kui mitte veelgi kauem.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles