Mai keskuse kohale rajatud parkla läbis pärast kaebusi iluravi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Mai keskuse kinnistule rajatud parklas jäi lammutustööde järel maasse klaasikilde ja metallitükke. Pärast kaebuste laekumist tegid lammutajad platsil järelnoppimise.
Mai keskuse kinnistule rajatud parklas jäi lammutustööde järel maasse klaasikilde ja metallitükke. Pärast kaebuste laekumist tegid lammutajad platsil järelnoppimise. Foto: Mailiis Ollino

Pärnus hiljuti lammutatud Mai keskuse asemele rajatud parkla käimalükkamine pole läinud muretult: sõidukijuhid kurtsid, et ligemale 9000ruutmeetrisele platsile on lammutustööde järel jäänud palju klaasikilde ja mõnes kohas turritavad maa seest metallvardad, mis võivad parkijate rehve lõhkuda.

Kinnistu omanikfirma esindaja Kristjan Lood tunnistas, et pärast lammutamist ja selle parkimiskorraldajale üle andmist on temanigi jõudnud mitu kaebust, et parkimiseks mõeldud ala pinnas pole parimas korras.

“See on tavaline, et lammutusplatside pinnasesse jääb klaasi ja metalli. Lammutaja käis pärast tööde lõppu ala metallidetektoriga üle ja klaasikildegi korjati kokku, aga nähtavasti kõike minema ei viidud,” seletas Lood. “Kellegi huvides ei ole, et inimesed seal oma auto lõhuks. Seetõttu tuleb lammutajal plats veel korra üle käia ning metall ja klaas kokku korjata.”

Lammutustööde objektijuht Reget Roomet ütles, et eile kammisidki töömehed platsi veel korra läbi ja korjasid silma alla sattunud klaasi ja metallitükid käsitsi kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles