SUUR PILDIGALERII Eesti rahvajooksude hirm noppis Sauga kevadjooksu auhinnalaualtki parimad palad

Copy

Teine Sauga kevadjooks sai teist aastat järjest suveväärilise ilma: päike paistis lagipähe ja temperatuur küündis julgelt üle kümne kraadi, mis lubas spordisõpradel rajale minna lühikeses dressis. Rahule jäid nii osalejad kui peakorraldaja, kes märkis, et mõõtu võttis üle 400 jooksuhuvilise.

Auhindadest tähtsamaks peab Reinhold tõsiasja, et saab koos naisega nädalavahetuseti veeta eri linnades kvaliteetaega. Nimelt on tema kihlatu Nicole Maria Klais samuti jooksusõber ja osaleb samadel mõõduvõttudel.

“Kaks ühes: võistleme ja siis puhkame!” märkis Reinhold, kes tõi meeldejäävamana esile hiljutise Saaremaa reisi, kus võistlus sai ühitatud spaapuhkusega. “Kvaliteetaeg!”

Klais tunnistas, et Reinhold talle võistlusi peale ei suru, vaid ta osaleb neil suurima heameelega. “Tihtipeale on hoopis nii, et mina valin võistlused välja ja siis küsin Frankolt: “Kas tuled ka?”” avaldas Klais, kes Saugas võttis ette viis kilomeetrit ja saavutas naistest viienda koha (25.21). 

Kui Reinhold noolib rahvajooksudel võite, siis 27aastane Klais sihib head enesetunnet ja füüsilist vormi. “Mina alustasin spordiga hilja, alles gümnaasiumis – nüüd lähevad ajad iga jooksuga aina paremaks!” rõõmustas spordipisikuga nakatunud naine.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles