Kärp emotsionaalse korvpallilahingu järel: Ma panen siia klubisse oma hinge ja võib-olla ka tervise

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juhile Johan Kärbile valmistab heameelt, et nad ei andnud Tartule midagi kergelt ja vastane pidi finaali pääsemiseks kõvasti pingutama.
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juhile Johan Kärbile valmistab heameelt, et nad ei andnud Tartule midagi kergelt ja vastane pidi finaali pääsemiseks kõvasti pingutama. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskonna juht Johan Kärp kiitis pärast poolfinaalseeria kaotust Tartule vastast ja tunnistas, et võitis parem.

Klubijuhi kommentaarid vahetult pärast mängu ilmestavad, kui palju emotsioone võib üks sportmäng tekitada, kui sellele ennastsalgavalt pühenduda.

Pärnu korvpalli esindusmeeskond kaotas hooaja arvukaima kodupubliku ees Tartule poolfinaalseeria neljanda mängu 63:71 ja kogu seeria 1:3, mis tähendab, et ees ootavad pronksimängud vana rivaali Raplaga.

“Anname au Tartule! Tartu oli täna parem võistkond!” kiitis Kärp kohe pärast mängu vastast.

“Ma jätan välja ütlemata, mis kõik mu sees praegu on,” lausus mängu lõpus kohtunikega sõnelemise eest järjest kaks tehnilist viga saanud Kärp, kuid jätkas: “Ma panen siia klubisse oma hinge ja võib-olla ka tervise ja ma ei talu ebaõiglust. Vaatame kõik rahulikult üle, aga neid asju, mille puhul mõtleme, et võiks olla vähe teistmoodi, on natuke liiga palju.”

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles