Selgusid esseekonkursi parimad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppes Pärnu Postimehe ning Eesti sõjameeste Pärnu ühenduse korraldatud koolinoorte esseekonkurss “Minu Eesti”.
Lõppes Pärnu Postimehe ning Eesti sõjameeste Pärnu ühenduse korraldatud koolinoorte esseekonkurss “Minu Eesti”. Foto: Ants Liigus

Pärnu Postimehe ja Eesti sõjameeste Pärnu ühenduse esseekonkursile “Minu Eesti” laekunud üle 60 tööst tõstis žürii esile 14 esseed nooremast ja 13 vanemast vanuserühmast.


Nooremas vanuserühmas teenisid žürii poolehoiu Kristin Parts Pärnu ühisgümnaasiumist, Kerli Kore Kilingi-Nõmmest, Jennifer Scholz Pärnu Koidula gümnaasiumist, Lisette Eriste, Marta Uustamm ja Kristiina Klausen Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Kadri Schneider ja Mai-Liis Pukk Paikuse põhikoolist ning Catri Koidu, Keiu Anderson, Liis Leerima, Maret Palusalu, Merle Juurik ja Samuel Allikas Tõstamaa keskkoolist.



Vanemas vanuserühmas olid äramärgitud tööde autorid Piret Blande ja Liis Luumberg Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist, Kristiina Kõrvas, Bret Schär, Merilin Paas, Martin Raba, Susanna Kuusik ja Helen Hoolma Pärnu ühisgümnaasiumist, Katre Teearu Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, Ülar Palmiste Koidula gümnaasiumist, Evelin Leerima ja Maila Heindla Tõstamaa keskkoolist ning Allan Allik Kilingi-Nõmme gümnaasiumist.



Kõik äramärgitud tööde autorid saavad kutse kevadisel koolivaheajal toimuvale väljasõidule Läti Vabariiki Cesisesse ehk Võnnu. Ekskursioonil antakse üle eripreemiad žüriile enim meeldinud esseede autoritele. Väljasõidule kutsutud koolinoortega võtab Pärnu Postimees ühendust ja kõik parimaks tunnistatud tööd ilmuvad lähiajal ajaleheski. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles